Care Plus Ors Pomegranate Orange Zakje 10x5,3g

CNK: 3691227

APB Categorie: Dieet - Nutritie - Voeding

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Care Plus Ors Pomegranate Orange Zakje 10x5,3g

Richtprijs

€ 9,95

Gegevens

Care Plus® O.R.S. is een zouten- en suikerpreparaat dat wordt gemengd in water en oraal wordt ingenomen. Care Plus® O.R.S. is geschikt voor alle leeftijden en is het enige merk in Nederland met de smaakcombinatie granaatappel/sinaasappel. Onze Oral Rehydration Salts (O.R.S.) horen thuis in iedere reisapotheek.

Meer informatie

EAN Code 8714024311012
Breedte 78 mm.
Hoogte 103 mm.
Diepte 50 mm.
Gebruik

Dosering voor volwassenen en kinderen boven de 20kg: Los de inhoud van 1 sachet op in 200ml betrouwbaar drinkwater (niet gebruiken in combinatie met andere vloeistoffen/dranken).

Dosering voor kinderen onder de 20kg: Los 1 sachet op in 200 ml betrouwbaar drinkwater. Roer tot het poeder geheel is opgelost. Gebruik als maatstaf 10 ml per kilo lichaamsgewicht en dien dit elk uur toe, gedurende 4 tot 6 uur. Bij zuigelingen raden wij aan om elke 2-4 minuten een theelepel O.R.S. oplossing toe te dienen. De oplossing kan met een lepeltje of uit een (gesteriliseerd) flesje gegeven worden. Geef de O.R.S. oplossing het liefst vóór de fles- of borstvoeding, er zal dan gemakkelijker voldoende van gedronken worden. Bied daarna de voeding aan zoals u gewend bent. Ook als u minder oplossing nodig heeft, moet u alsnog 1 sachet in 200 ml water oplossen. Gebruik vervolgens de juiste hoeveelheid en gooi de resterende oplossing weg of bewaar volgens het bewaaradvies. Lees voor gebruik eerst de bijsluiter aandachtig door.

Voorschrift Nee
APB Categorie Dieet - Nutritie - Voeding